A DietCare szakmai csapata

Ismerje meg csapatunkat és a DietCare filozófiát

 
Eszter

dr. Boda Eszter

Meggyőződésem szerint egészséges lélek csak egészséges testben lakhat. Gyógyszerészként sajnos számos olyan elhízott, és metabolikus szindrómában szenvedő pácienssel találkozom, akik egy határozott életmódváltással sok feleslegesen szedett gyógyszertől szabadulhatnának meg. Szülést követően fogyni fágyó édesanyákat is szeretettel várok a tanácsadáson. Holisztikus szemléletem alapján, gyógyszerészi tanácsadás keretein belül személyre szabott diétás programot kínálok BIA méréssekkel kiegészítve.

Házman Zsuzsanna

Negyedéves gyógyszerész hallgató vagyok a Semmelweis Egyetemen. Szakmai gyakorlatomat a Halmy Telepi Patikában végzem. Részt veszek a patikában folyó gyógyszerészi gondozási folyamatokban is.

Orvosi body impedancia mérőműszerrel (BIA) rendszeresen végzek testösszetétel meghatározást, állapotfelmérést.

Célomul tűztem ki, hogy az emberek bizalommal keressék a gyógyszerészeket az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdésekkel.

Zsuzsi

A DietCare Filozófia

Gyökeres életmód változás nem történhet napok alatt. A változást gyakran életkrízis, mélypont, valamilyen elakadás előzi meg. Mert ez a katalizátora. A változni akarás gondolatban kezdődik, ezután a gondolatkezdemény – ha megfelelő talajba hullik – szépen lassan termést hoz, és összhangban a lelki motivációkkal, tettben ölt testet. Az egyszeri tettből idővel rendszer lesz. Majd végül rutin és stabil megújulás. Az időt nem érdemes megspórolni. Mert EZ az ára.

Nem a gyors megoldások hívei vagyunk. A rapid fehérjediétán, vagy koplaláson alapuló, szakmailag nem kellőképpen megalapozott módszerek hatásaként a test értékes izomsejteket veszít, míg a zsírlebontás egyáltalán nem, vagy nem megfelelő mértékben valósul meg. A módszer diéta részének alapja a napi háromszori étkezés (Prémium Diet speciális tápszer – normál ebéd – Prémium Diet speciális tápszer). Ez a rendszer biztosítja azt a kívánt metabolizmust, mely során az étkezések között az inzulinszint alacsonyan tartható, és a glükagon hormon aktivizálódásával – az izomsejtek lebontása nélkül -megindulhat az optimális zsírbontás.

A céltestsúly elérést követően Holisztikus akciótervünk segítségével speciális edzésterv és mentálhigiénés támogatás  mellett kialakítjuk a páciens saját maga által is fenntartható életmódot. Tapasztalataink és szakmai meggyőződésünk szerint a diétás életmódprogram két-három hónap leforgása alatt gyógyszerészi kontroll alatt elsajátítható, élethosszig fenntartható filozófiává alakítható. Ebben nyújt teljes körű szakmai asszisztenciát a TESTre szabott diétás program, majd a fenntartó Holisztikus akcióterv  segítségével a DietCare csapata.

 
premium-diet

DietCare program

Koplalás nélkül, napi háromszori étkezést követve, kéthetente kontroll viziteken mérjük fel a páciens diétájának előrehaladását, és testösszetételét, nyomon követve a szervezet zsír-, izom-, és víz összetételét, illetve ennek változásait.

test_analizis.jpg

Test analízis

A testsúly mérlegen nem látjuk, hogy diéta során mit bontott le a szervezet: zsírt vagy izomzatot. Az úgynevezett BIA (Body Impedance Analysis), azaz test-impedancia műszer az izomsejtek állapotát is méri egy egyszerű, nem invazív módszerrel.

Bejelentkezés

Az ország három városában, Budapesten, Miskolcon és Vecsésen várjuk pácienseinket a DietCare diagnosztikai központokban.

 
Scroll to Top