Bejelentkezés

Online naptárunk segítségével könnyedén foglalhat időpontot hozzánk. Válasszon a helyszínek közül és keresse meg az önnek megfelelő szabad időpontot.

 

Online naptár

Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a DietCare Központokban a személyes konzultációs lehetőség bizonytalan ideig szünetel! Addig is állunk rendelkezésére a DietCare speciális #maradjotthon diétás programjával, amit az ország bármelyik pontjáról igénybe vehet anélkül, hogy el kéne hagynia otthona biztonságát.
  1. Az első lépésben válassza ki, hogy melyik DietCare központunkba szeretne időpontot foglalni, illetve kivel szeretne telefonos konzultációt kérni. Kattintson a “Foglalok” gombra.
  2. A második lépésben válassza ki a szolgáltatást (Első vizit, Kontroll vizit)
  3. A harmadik lépésben megtalálja az elkövetkező négy hét szabad időpontjait. Válassza ki az Önnek megfelelő lehetőséget.
  4. Adja meg adatait (Teljes név, email cím, telefonszám) majd véglegesítse a foglalását a negyedik lépésben. 

Foglalásáról email üzenetben kap visszaigazolást. 

A foglalását legkésőbb 12 órával az időpontja előtt tudja módosítani vagy lemondani. 

 
 

Filozófiánk

A változni akarás gondolatban kezdődik, ezután a gondolatkezdemény – ha megfelelő talajba hullik – szépen lassan termést hoz, és összhangban a lelki motivációkkal, tettben ölt testet.

 

DietCare program

Koplalás nélkül, napi háromszori étkezést követve, kéthetente kontroll viziteken mérjük fel a páciens diétájának előrehaladását, és testösszetételét, nyomon követve a szervezet zsír-, izom-, és víz összetételét, illetve ennek változásait.

 

Bejelentkezés

Az ország három városában, Budapesten, Miskolcon és Vecsésen is várjuk pácienseinket a DietCare diagnosztikai központokban. Online naptárunk segítségével egyszerűen foglalhat időpontot hozzánk, bármelyik helyszínre.

Scroll to Top