DietCare #maradjotthon program

Az egészségügyi veszélyhelyzet ideje alatt a személyes konzultációinkat szüneteltetjük, de ez idő alatt is állunk rendelkezésére a DietCare speciális #maradjotthon programjával.

 

A DietCare több, mint orvosi diéta a járvány idején is.

Immunrendszerünk erősítése talán még sosem volt ilyen fontos, mint a mostani koronavírus okozta járványügyi helyzetben. A normál testsúly elérése és fenntartása nagy mértékben elősegíti védekező rendszerünk ütőképességét.

Megfelelő táplálkozással,  és rendszeres mozgással sokat tehetünk azért, hogy egészségesebben vehessük fel a küzdelmet a fertőzéssel szemben.  Mi a DietCare-nél az Ön biztonságát és egészségét prioritásként kezelve, a személyes találkozók helyett jelenleg telefonos konzultációkkal kiegészített diétás programot kínálunk az egészségesen fogyni vágyóknak.

Online időpont foglaló rendszerünk segítségével  az ország bármely pontjáról könnyedén időpontot foglalhat telefonos konzultációra.

A #maradjotthon program menete

Első konzultáció:

 • Egészségügyi állapotfelmérés: korábbi és jelenlegi betegségek, rendszeresen szedett gyógyszerek átbeszélése
 • Étkezési attitűdök felmérése
 • Szokásos étrend és fizikai aktivitás profil felvétele
 • Terápiás céltestsúly meghatározása
 • Akcióterv készítése a Premium Diet speciális gyógyászati célra szánt élelmiszereiből  összeállított, sikeres diétás programhoz

Kontroll konzultációk:

 • Páciens elégedettségi szint felmérése kérdőívvel
 • Egyidejűleg szedett gyógyszerek és közelmúltban történt betegség(ek) áttekintése
 • Mérési eredmények összevetése
 • További diéta meghatározása Premium Diet termékek segítségével

Záró konzultáció:

 • Holisztikus Akcióterv* megbeszélése az elért testsúly megtartásához szükséges életvitelhez
 • Páciens elégedettségi kérdőív felvétele, korábbi eredmények összevetése

*Holisztikus Akcióterv = edzésterv, táplálkozási- és étrend tanácsadás, mentális egészség fenntartását célzó átfogó életmódprogram

 

Jelentkezés

A telefonos konzultációra Online naptárunkban tudja kiválasztani az Önnek megfelelő időpontot. Az időpont lefoglalása a konzultációs díj kiegyenlítésével válik aktívvá, amiről visszaigazolást küldünk Önnek. 

A kiválasztott időpontban az Ön által megadott számon hívjuk és kezdetét veszi a konzultáció. Ennek időtartama körülbelül 30 percet vesz igénybe.

A konzultáción meghatározott, személyre szabott diétájához szükséges Premium Diet termékeit külön költség nélkül szállítjuk házhoz Önnek az ország bármelyik pontjára. 

 

Filozófiánk

A változni akarás gondolatban kezdődik, ezután a gondolatkezdemény – ha megfelelő talajba hullik – szépen lassan termést hoz, és összhangban a lelki motivációkkal, tettben ölt testet.

 
test_analizis.jpg

Test analízis

A testsúly mérlegen nem látjuk, hogy diéta során mit bontott le a szervezet: zsírt vagy izomzatot. Az úgynevezett BIA (Body Impedance Analysis), azaz test-impedancia műszer az izomsejtek állapotát is méri egy egyszerű, nem invazív módszerrel.

Bejelentkezés

Az ország három városában, Budapesten, Miskolcon és Vecsésen is várjuk pácienseinket a DietCare diagnosztikai központokban. Online naptárunk segítségével egyszerűen foglalhat időpontot hozzánk, bármelyik helyszínre.

Scroll to Top